Amsterdam Personal Training, hoe zo’n training verloopt

De vraag naar een persoonlijke trainer is enorm.  Er gaan dagelijks veel mensen naar de sportschool maar sommige hebben wat meer hulp nodig. Met Amsterdam personal training word je van begin tot eind goed begeleid. Als personal trainer is het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in de fysieke en mentale stand van de mens. Jouw doel als persoonlijke trainer is het helpen en blijven motiveren van mensen. Zorg dat iedereen er ook echt iets uithaalt en vooral zijn persoonlijke doelen behaalt door middel van jouw hulp en motivatie.  Als je een persoonlijke trainer wilt worden moet je fitness trainer A en fitness trainer B behaalt hebben. Met deze diploma’s heb je een goede basis gelegd. Na deze diploma’s moet je jezelf verder ontwikkelen, en vooral extra dingen leren om een goede trainer te worden waar mensen echt iets aan hebben. 

Amsterdam Personal Training

Voor de training 

Voordat een Amsterdam personal training begin moeten er wat dingen gebeuren. Als eerste stap vindt er een intakegesprek plaats. Dit gebeurd zodat jij al je problemen en wensen kan uitspreken. Ook spreek je al je doelen uit die je wilt behalen, zodat je na een tijdje kan kijken of je je doelen behaald hebt. Zo is ook alles duidelijk voor de persoonlijke trainer en kan hij vervolgens een plan maken met hoe de verdere trainingen gaan verlopen.

De trainer gaat dan doelen opstellen waarvan hij denkt die voor jou haalbaar zijn, hij zou alleen doelen opstellen die realistisch en haalbaar zijn. Een goede trainer kijkt naar jou als persoon en wat haalbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.