Het beste van beide werelden met small group training in Rotterdam

small group training rotterdam

Small group training Rotterdam is populairder dan ooit. Gek is dat niet, want het is een effectieve en veelzijdige manier van bewegen. Je bent niet alleen, maar hoeft ook niet jouw aandacht en die van je trainer over allerlei mensen te verdelen. Benieuwd of deze manier van trainen bij jou past? Lees dan snel verder.

small group training rotterdam

Over small group training

Een small group training – de naam zegt het al – is een trainingssessie welke je volbrengt met een kleine groep mensen onder leiding van een trainer. Dit soort trainingen heeft veel voordelen:

  • Er is voldoende aandacht voor jou en jouw doelen omdat je met weinig bent.
  • De workout aanpassen op jouw niveau is veel makkelijker met kleine groepen.
  • Het is een goed alternatief voor personal training, en vaak goedkoper ook nog. 

Een mooie middenweg

Grote groepslessen met tientallen mensen in een kleine ruimte gepropt zijn voor sommigen niet prettig. Ze voelen zich bekeken of hebben juist het idee dat niemand op ze let. Het is dan ook een beter idee om een personal trainer in te huren. Dat is echter niet voor iedereen betaalbaar. Losse trainingen met 1 op 1 coaching zijn vaak een stuk duurder dan de sessies in een groep. En dat terwijl je niet eens de volle tijd aandacht van de docent nodig hebt. Met een small group training deel je die aandacht dus over een groep van vaak 3 tot 8 mensen. 

Doe je het goed?

Het is ook nog de ideale manier om een keer te horen of je bewegingen nu wel echt goed uitvoert. Het is namelijk zo dat een bepaalde oefening verkeerd uitvoeren ervoor kan zorgen dat je nog jaren last hebt van bepaalde lichaamsdelen. Het verschil tussen een goede en foute squat is mooi getrainde billen en benen, of een knie die niet meer goed functioneert. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *