Motor kopen?

motor kopen

Ben je van plan om een motor te gaan kopen? In deze blog delen we enkele tips zodat je goed voorbereid bent! Het kopen van een motor vergt namelijk best een investering. Laat je dus vooraf goed informeren zodat je geen kat in de zak koopt.

Oriënteren, offline of online?
Tegenwoordig kun je je natuurlijk alvast oriënteren op het internet. Op het internet is een groot aanbod motoren te vinden. Door middel van filters kun je snel de juiste motor vinden. Het begint bij het budget. Via een filter stel je jouw maximale budget in. Zo krijg je ook geen motoren te zien die buiten jouw budget liggen. Ook filter je makkelijk op merk of op kleur motor. Ga je voor een Yamaha motor of kies je juist voor een Harley Davidson? Of ben je meer een liefhebber van het merk Honda?

Voordat je een motor aanschaft, raden we je aan om altijd de motor in het echt te bekijken en natuurlijk om een proefrit te maken. Door een proefrit te maken kom je er onder andere achter of de motor comfortabel is. We raden je aan om naar een motorspeciaalzaak te zijn. Ga bijvoorbeeld een langs bij Gebben Motoren. Bij Gebben Motoren hebben ze een groot aanbod motoroccasions. Ze kunnen je hier alles vertellen over de historie van de motor. Ga je liever voor een nieuwe motor? Ook deze verkopen ze bij Gebben Motoren.

Heb je het juiste rijbewijs?
De zwaarte van de motor die je mag besturen is afhankelijk van je rijbewijs. Jonge bestuurders mogen niet op zware motoren rijden. Houd hier dus rekening mee bij het kopen van een motor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *