Welkom bij kitesurf cursus Scheveningen

Wil je leren kitesurfen bij de Nederlandse kitesurf cursus Scheveningen. We helpen je in een mum van tijd op een veilige en verantwoorde manier op je board te rijden! De missie van kitesurf cursus Scheveningen is het ontwikkelen en promoten van de veilige praktijk van kitesurfen. Onze instructeurs zijn nationaal en internationaal opgeleid en gecertificeerd. Ze hebben de ervaring om alle lessen aan te passen aan individuele vereisten en vaardigheidsniveau, waardoor iedereen de mogelijkheid krijgt om jouw leercurve drastisch te versnellen. Onze passie en enthousiasme voor kiteboarden stelt ons in staat om eersteklas lessen en een ervaring van je leven te bieden, maar veigheid komt steeds op de eerste plaats.

Snel groeiende watersport

Kiteboarden is de snelst groeiende watersport ter wereld! Het is opwindend, geavanceerd en milieuvriendelijk, want alles wat je nodig hebt is de kracht van de wind. Het is snel, het is extreem en het zal je leven voor altijd veranderen!In vergelijking met windsurfen en surfen is kitesurfen een relatief makkelijke sport om te leren en evolueert het elk jaar. Met een verscheidenheid aan verschillende disciplines, zoals freestyle, wakestyle, freeride, wave riding, speed en kite racing, is het geschikt voor mensen van alle leeftijden!

Het strand van Scheveningen

Scheveningen is een perfecte plek om te kitesurfen – van beginners tot gevorderden. De combinatie van zijwind en ondiep water maakt deze plekken perfect om te leren kitesurfen.

Kitesurfen is een extreme sport en jezelf leren kitesurfen kan extreem gevaarlijk zijn. Zoals elke kiteboarder je zal vertellen, is het volgen van lessen de snelste en veiligste manier om een ​​onafhankelijke kitesurfer te worden. Dus loop geen risico op blessures – volg een kitesurf cursus Scheveningen. Tijdens de lessen zien we precies wat voor type rider je wordt en kunnen we je het juiste advies geven voor uitrusting zoals kite, board en trapeze. Met de juiste uitrusting kom je snel en veilig vooruit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.